Etusivu    Treffit    NakuPalat    Videot    Omakuva    PuhSex    WebCam    Keskustelu    Kauppa   

Aiheet:

Yhteenveto / Mikä tärkeintä?

Kotivideon teko / Pornotähdeksi?

Videon sisältö / Kielletty ja sallittu

Tyylilajit / Mikä myy?

Malliksi sopiva?

Yksityisyys

Mallisopimus

Rahallinen korvaus

Kuvausvälineet / Kamerainfoa

Kuvaustekniikkaa

Välineiden lainaaminen

Yhteystiedot / Tarjouspyynnöt


Pienen videoklipin ohjeet

Kuvausvälineet / Kamerainfoa

Kuvausvälineet, tarvittava tekniikka.

KAMERA: Kuvataan videokuvaukseen tarkoitetulla videokameralla ja materiaali toimitetaan täydellä laadulla mitä kamerasta tulee. Hinta-laatusuhteeltaan tällä hetkellä n. 400-600e kamerat on sopivia, sen halvempia ei kannata käyttää ja siitä kalliimmat tulee olla olennaisesti kalliimpia, että vaikuttaa laatuun näkyvästi. Säästä kuitit jos ostat.

STILLIKUVAT: Jos saatte otettua stillikuvia tapahtumasta, niin ihan ok, mutta ei tärkeää. Stillikuvat tarvitsee olennaisesti enemmän valoa kuin videkuvaus. Ellei ole kunnon lisävaloja pitää käyttää salamaa. Lähetä stillikuvat mahdollisimman isossa koossa. Säästä kuitit jos ostat kameran. Stillikuvista ei juuri makseta lisää, joten tuohon ei kannata niin panostaa.

Muita seikkoja:
Ennen videon tekoa kannattaa lähettää mallikuvia meillä jotta voimme antaa neuvoja juonen suhteen, auttaa järjestelyissä tarvittaessa, antaa lisätietoja korvauksista. Kertokaa mallikuvien yhteydessä mistä päin olette, minkä ikäisiä olette ja mitkä ovat mittanne ja mikä kiinnostaa ja mitä ette halua tehdä.
Emme julkaise mitään materiaali ilman kirjallista sopimusta ja maksammekin etukäteen. Kaikki näytemateriaali on luottamuksellista ja sitä voi turvallisesti lähettää.
Vaikka tarvitsemme mallisopimukseen henkilötiedot ja kopion henkilötodistuksesta, on tämä vain jokaisen oman oikeussuojan vuoksi ettei kukaan voi myydä toisen materiaalia. Henkilötiedot ja nimet ovat täysin luottamuksellisia ja mallit esiintyvät videon esittelyissä haluamallaan taiteilijanimellä.
Sinänsä valokuvia ja kotivideoita voi kuvata ihan oman mielen mukaan jä lähettää meille etukäteen kyselemättä. Jos materiaali on rohkeaa eikä siinä ole mitään laitonta, voimme aina jotain siitä maksaa. Mutta on suositeltavaa tutustua näihin ohjeisiin ja kysellä vinkkejä, niin samalla vaivalla saa paremman lopputuloksen.

Kuvasarjojen menekki on kuitenkin laskussa ja kotivideoiden tasaista, joten kuvasarjoja ei kannata tehdä myyntiin, koska käytännössä samalla vaivalla saa kotivideon syntymään.

Jos haet malliksi haluamme kuulla mitä haluat tehdä ja mitä et halua tehdä. Idea on että kuvauksissa on aina kaikilla mukavaa ja jää positiivinen maku, niin että jos satut jonkun kanssa asiasta puhumaan, niin sinulla on positiivista kerrottavaa yhteistyöstä kanssamme.

MUSIIKKI: Älä laita tai soitata videolla tai sen taustalla musiikkiä, (ellei musiikki ole jonkun oma sävellys ja tuotanto joka ei ole Teostolle antanut oikeuksiaan ja antaa meille kirjallisen luvan musiikin käyttöön.) Eli käytännössä mitään kaupallista musiikkia ei saa kuulua videolla, koska muuten voi tulla iso lasku perästä.

VALAISTUS:
Usein jos mennään matkalle ei tiedetä millainen valaistus toisessa paikassa on. Lisävalojen mukana kuljettaminen on myös valtava homma. Esim. Helsingissä monessa hotellissa ei yllättäen ole kattovalaisinta vaan ainaostaan seinälamppuja.
Jos sinulla on halpa kamera voi olla että heikko valaistus on iso ongelma. Kun kuvaat niin laita varmuuden vuoksi runsaasti valoa päälle, jos on paljon pieniä lamppuja/seinävalaisima on se aina parempi kuin yksi iso. Jos kuvaus joudutaan tekemään hämärässä ei se ole niin vakavaa, koska se voi luoda myös tunnelmaa. Mutta aina parempi jos on hyvä valaistus. Siksi kannattaa harkita päiväsaikaan kuvaamista, jolloin saadaan päivänvaloa lisäksi, ellei sitten ikkuna ole katutasossa tai muu este. Jos on kirkas päivänvalo niin sekin voi olla ongelma, mutta kunhan valo olisi tasaista, pahinta on kirkkaat ja tummat kohdat huoneessa. Katso kameran lcd kennolta miltä näkymä näyttää, se kyllä paljastaa jos ei saa selvää.

KUVAAJA:
Jos ei saa tai halua kuvaajaa, ei se ole ongelma, itse kuvatut kotivideot ovat oma kategoriansa ja niissä saa anteeksi kaiken sen mikä johtuu kohtuudella siitä ettei ole kuvaajaa. Eli pitäkää välillä kamera telineessä tai asetelkaa kirjojen avulla niin että osoittaa hyvin ja kuvatkaa siitä, vaihdelkaa välillä kameraa toiseen asentoon ja kun vaihdatte itse asentoa. Pitäkää kameraa välillä kädessä, mutta käsi pitää silloin tukea kyynärpäästä vaikka vartaloon ettei heilu liikaa. Jos kamera on toisen kädessä, tulee siitä tunne että katsoja on mukana, ja se on jopa hyväksi. Toki kamera voi olla koko ajan telineessä mutta vaihtelu virkistää, joten hyvä ottaa välillä toisen ja välillä toisen käteen ja laittaa vaikka sängylle hetkeksi lähikuvaan. Pääasia että tunnelma pysyy korkealla ja mahdollisimman hyvin tulee nauhalle.

PITUUS:
Jos leikkinne kestää vaikka 3 tuntia, niin kuvatkaa kaikki. Voidaan sitten poistaa sellainen mikä ei ole niin onnistunutta ja saadaan vaihtelua hyvinkin. Muistikortit ovat aika edullisia, joten me vaikka maksamme ylimääräisten korttien hinnan, mutta älkää säästelkö tuossa kohtaa.

ALKOHOLI:
Kohtuus on paikallaan jos alkoholia käytetään. Jos linja pysyisi samanlaisena kuin Itsenäisyyspäivän vastaanotolla Presidentin linnassa tänä päivänä ainakin TV-kameroiden edessä niin se on ok. Humalassa olemisesta on 3 huonoa puolta, suoritus yleensä heikkenee, selvin päin olevasta katsojasta ei aina näytä hauskalta ja katsojalle tulee tunne että onkohan joku houkuteltu tuohon alkoholin avulla. Joten noi on ikäviä huonoja puolia. Kunhan humala ei näkyisi, iloisuus toki saa näkyä.
Eli saa juoda, mutta täytyy näyttää siltä että juominen on sellaista että voisi Pressan linnassakin juoda Itsenäisyyspäivän vastaanotolla kameroiden edessä.

VÄKIVALLASTA:
Suomen lain mukaan väkivaltaa saa olla melkein rajatta, mutta ei yhdessä seksin kanssa. Eli raja menee siinä että väkivallasta ei saa jäädä jälkiä jotka näkyvät mallissa tai hänen käytöksestään ei saa huomata että on vahingoittunut. (Eli juuri toistenpäin kun ihmisille pitäisi opettaa, eli väkivallalla ei saa olla näkyviä vaikutuksia kohteeseen.)
Jos veri lähtee valumaan niin se on sensuurin paikka. Voihan noita leikellä pois mutta jos jälki on sellainen että se näkyy loppu videon ajan niin se on iso ongelma.
Se nyt ainakin auttaa, jos katsoessa tajuaa selvästi että molemmat pitävät siitä mitä tapahtuu, mutta silti ylläoleva ehto että väkivallalla ei saa olla näkyviä vaikutuksia kehoon tai käytökseen. Punainen pylly nyt vielä menee läpsimisen jälkeen mutta siinä se raja kulkee.

KASVOJEN NÄKYMINEN:
Jos et halua että kasvosi näkyvät, niin pidä naamiota tai huolehdi muuten siitä että se ei tule nauhalle. Tietenkin jos leikkaat itse niin tällä ei ole väliä, mutta jos video on kuvattu kasvoineen, on niidne poistaminen valtava työ ja paljon materiaalia menee hukkaan.
Eli kasvoja ei voi peittää jälkeenpäin sellaisella vaivalla että se olisi järkevää. Siksi kaikki se missä kasvot näkyy pitää joko leikata pois tai kasvot pitää peittää naamiolla ennen kuvausta tai kameraa on pidettävä niin että kasvoja ei juuri näy niin että ne on tunnistettavissa liikaa. Vaihtehdot on tasan tuossa. Sinänsä kasvoton tai päätön video ei ole ongelma, kunhan tunnelma ja toiminta on muuten kohdallaan, mutta työmäärän vuoksi edellä mainitut vaihtoehdot on ainoat.
Osan videosta voi olla naamioilla ja osan ilman mutta silloin pitää katsoa että kasvot ei osu kuvaan juurikaan koska kaikki on leikattava pois ja siinä katoaa paljon materiaalia ja lisäksi työ on todella iso.
Näissä tilanteissa voidaan antaa raakaleikattu video esikatseluun. Mutta leikkaajalta vaadittava työmäärä kannattaa pitää kohtuullisena, koska tämänkaltainen sensurointi voi pilata hyvän videon tunnelman ja nostaa leikkausajan moninkertaiseksi.

USEIN KYSYTTYÄ::
1) Minkälaisia ulkonäkökriteereitä on malleille, esim ylipaino?
No ylipaino ei ole yhtään mikään ongelma, itseasiassa meillä on vähintään yhtä paljon kysyntää pyöreistä tytöistä kuin hoikista. Mallien ei tarvitse keholtaan tai kasvoiltaan olla missin näköisiä, kunhan on persoonallisen näköisiä ja niin että edustaa todella naista tai miestä. Lähinnä haemme ihmiisä jotka toiset ihmiset kokevat kiinnostavan näköisinä. Ja koska makuja on monia, niin suuri osa terveistä täysi-ikäisistä ihmisistä sopii malleiksi.
2) Emme pysty purkamaan videonauhaa?
Videonauhan "purkamista" kutsutaan kaappaamiseksi. Sitä ei kannata itse tehdä. Tietokoneen tallentama DV-AVI tiedosto on noin 0,225 GB/min, joten 40-50 min nauha on yli 10 Gigaa. Siinä on monta asiaa mitkä voi mennä pieleen ja joutuisimme muutenkin ottamaan kovalevysi. Siksi meille toimitetaan suoraan mini-dv nauha joka on helppo kuljettaa.
3) Meillä ei ole kuvaajaa ja ujostuttaa pyytää?
Itsekuvatut on tietenkin aina kiinnostavia ja jos on huolellinen ja kamera välillä telineessä ja hyvä valaistus niin se onnistuu. Toisaalta paikkakunnasta riippuen meiltä järjestyy kuvaaja joka osaa käytäytyä eikä änkeä mukaan settiin, ellei nimenomaan etukäteen niin sovita. Jos kuvaajaa tarvitaan, niin meiltä järjestyy kuvaaja, joka on asiallinen ja pysyy kameran oikealla puolella.
4) Meillä ei ole kuvauspaikkaa?
Meillä on Helsingissä studio missä voidaan kuvata ja voimme osallistua hotellikustannuksiin jos muuten päästään sopimukseen videosta. Tietenkin kotona tehdyissä on aina se etu, että monet jotka videoita katsoo pitää siitä että on kotona kuvattu.

YLEISTÄ:
Se että haluat tehdä jotain erilaisempaa, niin se on hyvä, mutta valitettavasti toisten neuvominen tuossa ei ole helppoa. Eli kannattaa tehdä sellaista mikä itse kiinnostaa ja itseä sytyttää ja mistä ehkä itse haaveilee. Eli omien päiväunien kuvaaminen videolle on parasta (jos se vain onnistuu). Jos sisältö kiinnostaa itse malleja, niin he ovat parhaiten mukana ja tulos on siksi paras mahdollinen.
Meillä on monta sivua yleisiä ohjeita ja vinkkejä tässä https://www.seksitreffit.net/omavideo/ mutta älkää antako noiden neuvojen tapaa omaa mielikuvitusta.
Se mitä me haetaan on autenttiset aidot kotivideot, eli ei näyttelemistä vaan että mallit oikeasti nauttii sitä mitä tekevät, eli vähän kuin olisi piilokamera oikeasta aidosta kotiseksistä. Siksi pienet kommelluksektin ja "mokat" nauhalla ovat usein enemmän hyvästä kuin pahasta.
Toki muukin meitä kiinnostaa, mutta tuo on A1 tarve.
Olisi kyllä hyvä jos voit lähettää sen mitä olette kuvanneet, ainakin näytteitä, niin voidaan siitä paremmin sanoa toivomuksia.
Valaistus on hieman hankala asia, eli siinä valaistuksessa missä usein seksia harastetaan ei kuvaamisesta tule mitään. Päivänvalo on kaikkein parasta mutta suora auringonpaiste ei. Eli paras valaistus olisi pilvinen mutta valoisa kesäpäivä.
Jos sisällä kuvataan niin monta pientä pehmeää valolähdettä on aina parempi kuin yksi iso ja vahva. Jos jo paistaa aurinko kirkkaasti ikkunasta sisään kannattaa varoa ettei laita liikaa keinovaloa ettei iho pala puhki kamerassa.
Eli tuokaa useita valolähteitä huoneeseen, mikään ei saisi olla liian kirkas, mutta lukumääräisesti monta valolähdettä on hyvä. Jos valot on voimakkaita suunnatkaa ne kattoon tai seinään että valo on epäsuoraa. Sitten vai kokeilemaan ja kuvaa pari minuuttia testiä ja katsoo miltä näyttää. Muistakaa että alaston iho näyttää erilaiselta kuin vaatteet päällä, eli koekuvaus alastomaan ihonpintaan.
Kuvakulmia olisi toki hyvä olla useita, mutta tärkempäää on useammat asennot kuin monet kuvakulmat. Monesti parit ovat kuvanneet niin että välillä kamera on telineessä ja välillä miehen kädessä välillä naisen kädessä niin että välillä tulee rauhallista yleiskuvaa ja välillä katsoja on aktionissa mukana. Pitää vain opetella pitämään kameraa hiljaa niin että tukee kamerakättä johonkin esim kyynärpäätä kehoon tai rannetta yöpöydän nurkkaan tai rinakehään.
Juoni olisi parasta olla joku oma päiväuni tai haave johon itse innostuu mukaan, koska aito mukana olo on tärkeintä. Ihmiset on kyllästyneitä näyteltyihin videoihin, aito oma kiima on parasta.
HUOM: Yksi tärkeimpiä asioita on äänet, eli jos tuntuu hyvältä niin sen pitäisi myös kuulua, eli ei ujostella äänen käytössä ,eli annetaan sen kuulua että tuntuu hyvältä !!!

YHTEENVETONA: Sanoisin että tämänkaltaisten videoiden kuvaamiseen riittää täysin kamera joka on 400-600 euroa joka on varmaan paras hinta/kuvalaatusuhde.

Nykyaikaista pientä videokameraa voi pitää kädessä monessa asennossa, perinteinen "kamera -silmillä" ei ole läheskään toimivin. Jos akkunkesto on ongelma ja ei ole verkkovirtaa varalle kannattaa käyttää kameran etsintä ja sulkea lcd näyttö, koska se kuluttaa paljon virtaa.


 
 1  2  3