Etusivu    Treffit    NakuPalat    Videot    Omakuva    PuhSex    WebCam    Keskustelu    Kauppa   

Aiheet:

Yhteenveto / Mikä tärkeintä?

Kotivideon teko / Pornotähdeksi?

Videon sisältö / Kielletty ja sallittu

Tyylilajit / Mikä myy?

Malliksi sopiva?

Yksityisyys

Mallisopimus

Rahallinen korvaus

Kuvausvälineet / Kamerainfoa

Kuvaustekniikkaa

Välineiden lainaaminen

Yhteystiedot / Tarjouspyynnöt


Pienen videoklipin ohjeet

Videonteko-ohjeet:

Yhteenveto / Mitä tärkeintä?

Tärkeintä kotivideoissa on ehdottomasti, että toiminta on aitoa, mielenkiintoista, erilaista, ei toistuvaa eikä monotonista ja että mallit todella nauttii eikä näyttele. Äänet on tärkeitä, eli maallien tulee kuulostaa aidosti innostuneilta

Kaikilta malleilta ja kuvaajalta pitää olla kirjallinen suostumus videon esittämiseen (malleilta kopio/valokuva henkilötodistuksesta kasvojen kera, hetun loppuosan voi peittää). Videolla ei saa vilahtaa ulkopulisia ihmisiä tunnistettavasti, ne kohdat joudutaan leikkaamaan pois. Samoin vieraiden autojen rekisterikilpiä tai tavaramerkkejä esim näyteikkunoita tulee välttää. Videolla ei saa kuulua musiikkia joka on suojattu tekijänoikeuksilla, eli käytännössä kaupallisen musiikin soittaminen on kiellettyä.

Valaistus pitää olla runsas, pehmeä, ei teräviä kohdevaloja. Ulkona auringonvalo on usein liian kova, ainakin pitää kuvata valon suunnasta, ei vasten valoa. Paras ulkoilma on kirkas mutta pilvinen sää. Pidä kameraa vakaasti kädessä. Älä sahaa kameran zoomilla edes takaisin, se näyttää pahalta, mutta vasta valmiissa videossa Muista että videokameraa ei saa kääntää poikittain kuten valokuvauskameralla voidaan tehdä!

Todella laadukkaalla älypuhelimella kuvatut videot voi onnistua hyvin mutta muita pitää puhelinta taasen vaakatasossa, muuten videokuva menee pystyyn.

Juoni tulee olla jotenkin luonnollinen. Ei suoraan asiaan, vaan vähän kiusoittelua ja siitä rauhallisesti edeten kovempaan menoon.

Jos on esteitä, ongelmia, epävarmuutta tai kysyttävää ole yhteydessä meihin asiakaspalvelu@seksitreffit.fi ja kysy.

 
 1  2  3