Etusivu    Treffit    NakuPalat    Videot    Omakuva    PuhSex    WebCam    Keskustelu    Kauppa   

Aiheet:

Yhteenveto / Mikä tärkeintä?

Kotivideon teko / Pornotähdeksi?

Videon sisältö / Kielletty ja sallittu

Tyylilajit / Mikä myy?

Malliksi sopiva?

Yksityisyys

Mallisopimus

Rahallinen korvaus

Kuvausvälineet / Kamerainfoa

Kuvaustekniikkaa

Välineiden lainaaminen

Yhteystiedot / Tarjouspyynnöt


Pienen videoklipin ohjeet

Videon sisältö / Kiellettyä ja sallittua

VIDEON PITUUS
Yksi videokohtaus on leikattuna vähintään 30 min, raakana noin 40-60 min, eli kuvatkaa nauha täyteen per kohtaus, me leikkaamme.

LAATU
Kyseessä on ns. kotivideo tai ns amatöörivideo, mikä tarkoittaa, ettei kaikki ole harjoiteltua ja näyteltyä, vaan spontaania, aitoa nauttimista niin, että mallit ei näyttele vaan nauttii oikeasti. Kommellukset ja mokat on positiivisia, jos ne on katsojan mielestä hauskoja ja ehdottoman aitoja. Teennäisyys taas on iso miinus.

JUONI
Kuvatkaa mielellään myös juoni, ei vain toimintaa. Tässä lueteltu lista ”täydellisestä” juonesta, eli kaikkea tätä ei tarvi tietenkään olla: tapaaminen, haastattelu, johonkin paikkaan meneminen, juttelua, riisuutumista (hidasta strippausta), esileikkiä, suihkussa käyntiä, suuseksiä, panoa monessa asennossa, leluja ja erikoisuuksia.

Nainen voisi aloittaa keikistelemällä vähissä vaatteissa, vaikka t-paidassa, alla stringit, hiljalleen riisut, ei nopeasti, vaikka stripata ja keikistellä peilin edessä, sitten jos vain mahdollista niin suihkussa käynti olisi hvyä saada videolle. Itsensä saippuoiminen, ja vaikka vähän vesileikkejä suihkun kanssa, sitten hyväilyä ja masturboitnia, jos sinulla on jotain leuluja niin ne on kaikki plussaa. Pariskunnan ollessa kyseessä mies auttaa ja tulee mukaan ja yhdyntää monessa asennossa. Mielellään laukeaminen niin että näkyy. Eli joko kasvoille, käsille, mahalle, rinnoille, pyllylle, tai jos sisään niin antaa nesteiden valua ulos niin, että saadaan videolle hyvin.

KASVOT
Tunnistettavuus ei kotivideossa ole välttämättömyys, mutta parempi jos kasvot näkyy. Jos joku ei halua kasvojaan esille niin fiksu kissanaamari tai muu naamio voi olla ratkaisu. Jos on useita ihmisiä mukana niin amatöörivideossa menee, että joku näkyy vain kaulasta alaspäin, hän voi olla sitten kuvaaja. Kokovartalon saaminen kuvaan on tärkeää. Jos kasvoja ei näy, niin äänet tulevat erittäin tärkeään rooliin, eli ei saa olla teennäisiä tekoähinöitä. Kun tuntuu hyvältä, niin sen pitäisi kuulua omalla luonnollisella tavallaan, eli koita antaa sen kuulua, että on kivaa!

Jos olet epävarma tee video niin, että kasvot eivät näy. Jos toiminta on rohkeaa ja homma etenee kiinnostavasti, niin kaikki on ok.

ÄÄNET
Jos kasvot eivät näy, ovat äänet entistä tärkeämmässä roolissa. Aidot kiihkeät ja luonnolliset äänet ovat joskus jopa tärkeämpiä kuin kasvojen näkyminen. Äänet eivät saa olla liioiteltuja tai teennäisiä.

IKÄ
Kaikkien mallien on kuvaushetkellä oltava täysi-ikäisiä! 18-vuotis syntymäpäivänä pääsee kuvauksiin, muttei edellisenä päivänä.

Eläinseksiä tai alaikäisiä ei saa olla edes vihjauksenomaisesti. Esim kotieläin ei saa vahingossa tulla huoneeseen tai alaikäisiä ei saa kuvata edes johdannossa vaatteet päällä täysin irrallisena ulkopuolisenakaan.

VÄKIVALTA
on kielletty. Pyllylle läpsiminen positiivisessa hengessä on ok, mutta väkivallan jälkiä ei saa näkyä mallin kehossa tai käytöksessä.

KIELENKÄYTTÖ
Ylimitoitettua kiroilua ja haukkumista ei ole kielletty laissa, mutta parempi olisi jos ei kiroiltaisi tai mollattaisi. Tehdään positiivinen video; sillä seksi on hauskaa!

MUSIIKKI:
Kaupallista tekijänoikeuslain suojattua musiikkia ei saa kuulua videolla! Ei edes taustalla.

 
 1  2  3