Etusivu    Treffit    NakuPalat    Videot    Omakuva    PuhSex    WebCam    Keskustelu    Kauppa   

Aiheet:

Yhteenveto / Mikä tärkeintä?

Kotivideon teko / Pornotähdeksi?

Videon sisältö / Kielletty ja sallittu

Tyylilajit / Mikä myy?

Malliksi sopiva?

Yksityisyys

Mallisopimus

Rahallinen korvaus

Kuvausvälineet / Kamerainfoa

Kuvaustekniikkaa

Välineiden lainaaminen

Yhteystiedot / Tarjouspyynnöt


Pienen videoklipin ohjeet

Mikä myy?

Minkä tyylisiä videoita kannattaa tehdä? Parhaiten myyvät sellaiset videot, jossa tekijät ovat innokkaimmin ja aidoimmin mukana. Siksi ei kannata miettiä mikä myy parhaiten, vaan tehdä sellaista mistä itse pitää eniten. Silloin siitä tulee myös menestyvä.

Suosituimmat videot:

Aina kun on uusi malli niin se on kiinnostava! Kaikki erikoisuudet on kiinnostavia, kaunis tyttö, isot tissit, pyöreä pylly, jopa XXL tyttö on erittäin kiinnostavia. S/M leikit on kiinnostavia ja kaikkien lelujen ja kinky juttujen tekeminen. Gay materiaali on kiinnostavaa koska sitä on vaikea saada Suomesta aitona.

Vanhempien naisten videot ovat olleet suosittuja. Erityisesti jos mukana on nuorempi mies ja vanhempi nainen. Myös toisinpäin myy hyvin

Yhden naisen soolovideo menee myös, mutta silloin tarvitsee olla näyttävän näköinen ja kiinostavaa strippausta ja rohkeaa leikkiä sen jälkeen. Pelkkää masturbointia ei voi olla tarvittavat 30 min.

Luonnollisuus ja aitous on tärkeää, ei mitään suoraan asiaan ja mekaanista jyystämistä, vaan ujous alussa, aito kiihkeys lopussa. Vaikkapa pienet kommelluksetkin jotka osoittaa, että on aito amatöörivideo Hauska leppoisa tunnelma. Usein parit jotka oikeasti rakastaa toisiaan on hyviä koska sen tunnelman aistii.

 
 1  2  3